viauno
Партньори

sisecamsisecam   Основен доставчик на нашата фирма е световната компания Sisecam. 

     "Sisecam" -Турция е третата в света компания за производство на стъкло. Стартира своята дейност през 1935 г. с марката PASABAHCE. През годините производството се развива, разширява и обновява асортиментно и технологично. От 2000 г. започва изграждане на логистични складове в цяла Европа и производство извън Турция: Посуда ООД/ Руската федерация/- 2004 г., напълно модернизира с нови съоръжения, и сега достига пълен капацитет с нова гама продукти и качеството на PASABAHCE

     Тракия Глас България ЕАД/България /- в средата на 2004г, производството започва своята дейност през 2005 година.Те са сертифицирани по Система за управление на качеството, поддържана в заводите на производителя и по ТСЕ/турските стандарти за Продажби и Маркетинг /в съответствие cTS-EN ISO 9001:2000.

Sisecam марки са:

ПашаБахче и PASABAHCE professional - широка гама от стъклени изделия - чаши, чинии, вази, пепелници, кани, гарафи, сосиери, аксесоари за маса
BORCAM  - изделия от термоустойчиво стъкло, подходящи за подготовка, готвене, сервиране и съхранение на храна, лесно се почистват в съдомиялна. Устойчиви на температурна разлика до 110°С в диапазона от -30°С до 300°С 

PASABAHCE Superior - започва производство през 2007 г - изделия от кристал с висока степен на издръжливост /над 2000 цикъла на измиване/, фирмата е сред единиците, чиито продукти отговарят на Европейския стандарт EN 12875. Изделията притежават индекс на пречупване £ 1.520 и висока трансмисия на светлината - 91%, което придава особена красота и елегантност на продуктите.

Handmade products by PASABAHCE Denizli denizliDenizli - широка гама ръчно изработени изделия - гарафи, декантери, вази и аксесоари за дома с изключително качество и новаторски дизайн. 

   Продуктите на Pasabahce, със своето разнообразие като функционалност и дизайн, намират широко приложение в ежедневието и специалните поводи на всички. Клиенти и потребители са: големите търговски вериги и търговци на едро, индустриалните клиенти/ производители нахрани и напитки, рекламни
Каталози 2018:

  

 

 

Стар Гърция STAR Гърция - Основен доставчик на топки.
    " Star " е създадена през 1980 г. с основен предмет на дейност на вертикално производството на топки . Компанията винаги се движи в крак с времето и е лидер в своята област . Компанията беше избрана от Организационния комитет на Олимпийските игри през 2004 г. да бъде официален и изключителен представител за " игри на открито " .
     През 2007г. Star представи марката “BBURAGO”, една от най-важните марки в лятната индустрия, като станаха i ексклузивни представители за “BBURAGO” за следните държави: България , Гърция и Кипър. От 2012 г., " Star " представлява " ПОЛИСТИЛ " , отново една любима марка  в лятната индустрия , но с напълно нова гама от продукти за малки деца. С чувство на отговорност и уважение към децата на първо място , " Star " предлага безопасни продукти, които са напълно съобразени със стандартите на Европейския съюз.

Кaталог 2018:

 

Star kagalog 2021
 

 

 

 

   Корект Стар е фирма с 20 годишен опит и като всеки търговки център отговаря за голям брой клиенти - за момента средният брой клиенти, с които работи Корект е над 12000 клиента.
    Основен приоритет на компанията е партньорството с развиващите се вериги в България, стартирайки с Метро през 1999г, за момента Корект работи с – Метро, Пени, Кауфланд, Карфур, Пикадили, Практикер, Билла, Бурлекс, CBA, Плюс, Ин Mедио, Меркато Техномаркет, Домо, Хит, T маркет, Шел и др.
   Корект си партнира и със специализирани магазини като най-големият ни партньор за детски играчки е веригата Хиполенд. Също така си партнира с книжарници АБВ и Пингвините; Office Express - лидер за България в доставка по каталог на офис консумативи, мебели и техника.Тези партньори избраха нас заради добре избраният от нас асортимент, богатият избор от продукти и пълното решение, което им предлагаме.

Изработка Дот Медиа. Всички права запазени© Correct.bg 1994-2024